LANDENINDEX / TRAVELMIND.TV TRAVELSTORIES.BE   REISINFO / CONTACT / CREW / REALISATIE VAN UW PROMOVIDEO / ADVERTEREN / STOCKSHOTS

THAILAND

   
thailand begroeting

Hoewel de filmopnames er niet gebeurden, maakte de film "Bridge on the River Kwai" de gelijknamige spoorweg-brug van Kanchanaburi wereldberoemd.

Klik op een foto om de bijhorende videoreportage te bekijken

 

 

 

 

elephant conservation center in chiang mai

Het gebied tussen Lampang en ChiangMai was ooit het centrum van de opiumteelt. Nu ligt hier het Thai Elephant Conservation Center (een trainingskamp voor olifanten).

varende markt

Waterlopen hebben voor Thai een speciale betekenis. Ze spelen een grote rol bij culturele en religieuze festiviteiten en ze fungeren ook als draaischijf voor de kleinhandel.

fietstocht naar Chiang Mai

Verslag van de fietstocht die Dennis en Marijcke Koomen (toko-op-fietsvakantie) deden door Thailand. Van aan de grens met MaleisiŽ tot Chiang Mai, en dan weer terug richting Bangkok.

Reisliteratuur over deze bestemming  

Reisgids Thailand

Phil Macdonald & Carl Parkes

Beknopte kennismaking met Thailand. Een waaier aan suggesties voor bijzondere belevenissen (koloniale Bangkok, tempelrijke stad Chiang Mai, Chao Phraya-rivier) en insider tips van locals over hun favoriete plekjes. Aangevuld met practische informatie, gedetailleerde kaarten en suggesties voor wandelingen en autotochte

National Geographic/Kosmos  398 blz paperback

 

© 2004-2013 T/A/S bvba